BIO LANA , la llana natural, biodegradable, renovable de Mondial

Biolana Crea't grisLa llana es distingeix per una combinació de característiques que cap altra fibra pot igualar: lleugeresa, suavitat, elasticitat, amb propietats transpirables, antiestàtiques, d’aïllament i regulació de la temperatura corpòria.

Quan parlem de llana orgànica estem parlant de productes amb certificat. Això significa que les pastures i les tècniques de criança de les ovelles, asseguren la conservació i salvaguarda del sòl, de l’aire i de l’aigua, de manera que es preservi l’alternança  i la qualitat dels cicles biològics i garanteixin la correcta aportació de substàncies nutricionals destinades a la vida vegetal i animal. És un procés de producció que prohibeix severament l’ús de pesticides, d’additius químics i de substàncies nocives per la salut dels animals i les persones, així com l’ús de tècniques invasives per cuidar i esquilar els animals.

La llana orgànica prové de granges situades en àrees no contaminades, on es practiquen mètodes de criança ètics amb respecta als animals i al medi ambient.mondial-bio-lana-50g-100-lana-organica-crea't 5

BIO LANA ha obtigut el certificat ICEA(Instituto para la certificación Ética Ambiental) segons els standars GOTS (Global Organic Textile Standard), sigles que identifiquen el producte tèxtil natural però sobre tot conforme a les exigències bàsiques de sostenibilitat ambiental i un alt nivell de eco-tecnologia de realització, igual que els productes alimentaris biològics. Una altra garantia per al consumidor és que BIO LANA també està certificat per OEKO-TEX Standar 100 “Confianza en el textil”. Aquesta certificació, concedida únicament als productors directes d’articles tèxtils, garanteix que el fil, testat i controlat al llarg de totes les fases de la manufactura, està exempt de substàncies nocives.

Colors neutres i calents que reflecteixen els colors naturals de les llanes ovines es barregen amb colors més decidits, matisos impregnats dels perfums de la terra. Els tints utilitzats no contenen substàncies nocives.

BIO LANA pot ser utilitzada per múltiples usos, per a confeccionar còmodes peces de vestir i accessoris de tot tipus com elements de decoració i petits detalls capaços de crear atmòsfera i fer acollidors qualsevol ambient.
mondial-bio-lana-50g-100-lana-organica-crea't 3
mondial-bio-lana-50g-100-lana-organica-crea't 2 mondial-bio-lana-50g-100-lana-organica-crea't 4
Ja pots trobar aquesta llana a Crea’t, vine a comprar-la directament a la botiga o també te la puc enviar per correu.

Clica aqui i podràs veure els colors que han arribat