Comencem un nou curs amb moltes ganes.

Hem triat i seleccionat les millors llanes per al teus projectes. Llanes naturals, 100% , llanes amb una mica de poliamides que donen brillantor i colors vius als acabats. Llanes fines per als nadons i els menuts de la casa.

Seguim amb les marques Mondial i Valeria di roma. També hem incorporat Antonio del Rio, i LM. A més, per a qui li agradi treballar amb llanes 100% artesanes seguim tenint la Xisqueta del Pirineu català i La hidalgas, una passada.

També podràs trobar, com sempre, les llanes de We are Knitters, gruixuda i prima, per treballar amb agulles de fusta.

Al llarg del curs hem anat incorporant altres productes per a diferents manualitats. Estem ampliant els productes de merceria, fils, agulles, botons, cintes, tisores, betes, etc..  I els fils de cotó de DMC per a punt de creu o per a brodar el que més t’agradi. Tenim tots els colors.

Seguim augmentant l’estoc de teles de cotó per a les teves creacions de costura i patch.

I a finals de curs vem introduir els fils de cotó per a macramé, prim per a projectes petits i gruixut de 4,5mm per a les creacions més grans.

Així que, ja pots començar e treballar… i ja saps que si necessites ajuda o vols començar però no tens ni idea de com, pots passar per la botiga, apuntar-te a les classes, als tallers o tant sols demanar ajuda.

Així que,  amb moltes ganes de seguir endavant, esperem la teva visita!

 

 

Ruth i Maria