Tractament de dades personals

Creatamà dóna estricte compliment a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Creatamà adopta les mesures i els mecanismes necessaris per garantir la seguretat de les comunicacions i les transaccions que es produeixin mitjançant la web, segons l’estat de la tecnologia i d’acord amb la tipologia de les transaccions i serveis que es posen a disposició dels usuaris.

La pàgina web de Creatamà disposa d’una adreça de correu electrònic. En el cas que lliurement decideixi enviar-nos una comunicació, estarà consentint expressament el tractament de les seves dades personals per part de Creatama, així com que aquestes siguin incorporades en el fitxer titularitat de la societat. Les dades de contacte de la titular d’aquest fitxer són les següents:

Maria Miralda i Escudé
NIF 39180233D
C/ Nou de sant Pere, 26
08221 Terrassa – Barcelona
hola@creatama.cat
931444438

Les citades dades seran tractades per Creatamà amb la finalitat de resoldre les consultes plantejades per la persona interessada, qui podrà exercir els drets ARCO (accés, rectificació, cancel·lació i oposició) sobre les dades facilitades sempre que ho desitgi, enviant un correu a hola@creatama.cat

Utilització de la web i política d’enllaços

Creatamà no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a Creatamà, de retards o bloquejos en l’ús d’aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com també de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del seu control.

Creatamà no serà responsable de l’ús per part de tercers de la informació continguda al web. Creatamà pot tenir enllaços o hipervincles i connexió amb altres llocs web gestionats per tercers i no controlats per aquesta. Per tant, en cas que Creatamà tingui coneixement que l’activitat o la informació que facilita alguns d’aquests enllaços és constitutiva de delicte o pot lesionar els béns o drets de tercers susceptible d’indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir i inutilitzar l’enllaç corresponent el més aviat possible, declinant tota responsabilitat a la propietària de la web infractora.

Els possibles conflictes relatius a aquesta web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol i de la Comunitat Autònoma de Catalunya, essent els jutjats de Terrassa els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Propietat Intel·lectual

Aquest portal i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, sons, bases de dades, codis i qualsevol altre material, són propietat de Creatamà, o dels tercers que n’hagin autoritzat el seu ús. Tot aquest material està a l’empara de la legislació de protecció de la propietat intel·lectual. Els seus titulars es reserven les accions legalment oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts.