Crea’t serà tancat del 6 al 26 d’agost.

Descansarem una mica per agafar forces i relaxar una mica la ment de tots els maldecaps que els últims mesos ens han envaït.

Esperem que el nou curs ens permeti viure dins de l’anomenada nova normalitat, amb la serenor que cal i la paciència que ens tocarà tenir.

El més important, com sempre, és que ens trobem bé de salut i prou animades per tirar endavant els projectes personals.

Així doncs, el 27 d’agost Crea’t tornarà a obrir. L’horari serà l’habitual d’aquests últims mesos, els matins de dimarts a divendres de 10.00 a 13.00 i les tardes de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 ( fins al 4 de setembre seguirà l’horari d’estiu (17.30 a 20.30)

Si tens un abonament pots venir a les classes demanant cita prèvia per telèfon, ara només puc tenir màxim dues persones al taller.

I ja han arribat alguns productes de la nova temporada com les llanes d’alpaca de @lanasalpaca

La qualitat  PUHA+ està composta de 100% Alpaca. Ideal per a treballar amb agulles del 4. També és ideal per a qui li agradin les peces lleugeres però molt resistents i confortables.

                                La llana d’Alpaca és una fibra natural suau,de llarga durada, luxosa i sedosa. És molt càlida i no conté lanolina, i això fa que sigui hipoalergènica.

 

  I la qualitat Sasa, composta de 10% Alpaca, 40% merino superwash i 50 % Bambú.  Cada component li proporciona una característica especial a la peça teixida. L’alpaca li dóna suavitat  i el merino esponjositat, i afegint les propietats del bambú (combat les alèrgies, absorbeix la humitat, afavoreix la transpiració del cos, i és antibacterià) fa que sigui ideal per a peces de nadons, podent-se rentar a màquina sense problema.

Com ja deus haver vist a les xarxes, hem començat una relació amb diferents teixidores, que dissenyen patrons, i així et puc oferir els Kits (patró i madeixes) que t’ajudaran a teixir coses noves i boniques.
Esperem tenir bonics patrons de cara a l’hivern però encara pots aprofitar per venir a buscar-ne un per a teixir durant el mes d’agost.

                                    
                                                    

Espero doncs, que estiguis bé de salut i tinguis un bon descans en aquestes vacances tant estranyes, i que puguem tornar a començar el curs amb aire nou i noves forces.

Feliç descans