Però per si de cas encara fa fred, tenim a punt un taller per aprendre a fer unes boniques mitenes trenades de ganxet.

http://creatama.cat/events/al-marc-mitenes-de-ganxet/ No és gens difícil, ja veuràs.

 

Més tallers per aquest mes:

 5 de març: Què son els olis essencials?. Amb aquest taller que ens ofereix la Beta Ubach aprendrem el que són els olis essencials i per a  què els podem fer servir.

Farem un tast d’olors d’olis essencials bàsics per aprendre a conèixer-los.

http://creatama.cat/events/que-son-els-olis-essencials/

14 de març: Coneixes l‘Eva Monleon i el seu blog Misako mimoko http://misakomimoko.blogspot.com/? L’Eva és una entusiasta del brodat i en fa meravelles. Vindrà a Terrassa per iniciar-nos en aquest art per fer les coses més boniques. No te’l perdis.

http://creatama.cat/events/brodat-basic-per-a-principiants/

20 de març: Som el que mengem, pensem i sentim. Aprendre els conceptes bàsics per confeccionar una dieta per a tu i la teva família basada en una alimentació sana i equilibrada; Taller impartit per : Gemma Soler Raspall. Gerent SALUT 360º, coach i nutricionista. http://www.gemmasolerraspall.com/

http://creatama.cat/events/taller-som-el-que-mengem-pensem-i-sentim/

T’agraden els amigurumis?, vols distreure’t una estona i deixar de pensar en la feina? Cada dimecres pots venir a teixir una estona aquests ninotets. És molt fàcil, comencem sense saber-ne. També pots venir amb els teus fills. A partir de vuit anys ja en poden aprendre, i desenvolupen les manualitats i la concentració.

http://creatama.cat/events/vols-fer-amigurumis/

I només queda dir-te que ja tenim l’espai ple de cotons. Cotons naturals del Perú i d’Egipte per les teves creacions d’estiu.

I per si has de regalar alguna coseta, ens han arribat unes safates i sonalls fetes artesanalment de jonc natural per uns  joves emprenedors de Lleida que segueixen l’ofici familiar de sergaires.

També tenim les motxilles Urbanita 100% Barcelona, totalment ecològiques i amb les cremalleres a la banda interior perquè ningú hi pugui posar la ma quan voltes per les ciutats.

I bijuteria de Inspira’t, conjunts, anells, rellotges, clauers i uns coixins d’olor per alleujar les tensions. 

Passeja’t pel web, http://creatama.cat/, i tria què vols fer.