Tornem a programar una Knitting party, una festa del teixir.
Dissabte, 20 de maig de 2017 de 10.30 a 13.30

Arriba la primavera i et proposo un pla immillorable.

Una quedada per a teixir un dels best-sellers dels kits de WeAreKnitters.

WeAreKnitters és una de les millors marques de llana i cotó provinent del Perú.

És la oportunitat per a conèixer més gent amb la mateixa afició i, perquè no, passar un matí teixint sempre és agradable!!
Quan arribis a Crea’t trobaràs el Kit que hagis escollit, Dill Tee, Venice Tee o Silver Monk Sweater, com els de les fotos. Al seu interior hi ha tot el necessari per a teixir: el cotó 100% Peruvian cotton, les agulles, les explicacions i patrons, perquè et sigui ben fàcil de seguir. Tot amb un 20 % de descompte.
No et preocupis si no has fet mai cap jersei, jo t’ajudaré a començar-lo i si després vols, pots venir a consultar-me sempre que vulguis.

A mig matí farem una mica d’esmorzar-vermut per relaxar mans i espatlles.
A més a més, amb el preu, WeAreKnitters t’entrega també un cupó descompte del 25% per properes compres a la seva botiga online.
T’atreveixes??

Aquest és el link per apuntar-te a la Knitting Party:

M’apunto a la Kitting Party de Crea’t

Pots triar entre aquests models:

Venice Tee                                                             Silver Monk Sweater                                            Dill Tee

Venice Tee

Silver Monk Sweater 2

Dill Tee

 

Si comences ara, el tindràs a punt per l’estiu.

Què doncs, t’animes?

El teu primer jersei és a punt de ser creat, les teves mans són a punt de conèixer una nova habilitat que t’enganxarà i t’omplirà de satisfacció.

I si ja en saps i n’has fet uns quants o un munt, doncs aquí tens nous models per seguir teixint, aprofita el descompte del kit i prova aquest cotó si no ho has fet encara.

Ens veiem teixint madeixa cotó pima carbassa crea't madeixa cotó pim verd clar crea't madeixa cotó pima blau carib crea't